Zero 7th#4180
Ez a fleet neutronium, ha tényleg ad fordulást, akkor majd érdekel, egyelőre elvagyok RCS-sel. Viszont nem tudom, milyen flotta szint kell hozzá, tudjuk-e ezt már.
A konzolok ingyen, küldetésekből esett konzolok, már annak örülök, hogy ez a négy egyáltalán olyan, amit ha felteszek a hajóra, akkor használhatóak. Négy antiproton sebzésnövelőt akarok, de kb az az a konzol, ami elbaszott ritkán esik. Majd talán exchange, de egyelőre nem prioritás.
Az omega tractor beam tud jól jönni, meg sebez is valamennyit, azt egyelőre meghagyom.
Főleg, hogy tier3 közepe vagyok omega task force-ban, még egy bő hónap, mire meglesz a tier5 és a lehetőség az mk12 cuccokra, úgyhogy azt majd később.
Ja, a hajó legénysége mit számít, hogy hatszor annyi, mint az előző hajómon? A Ha'feh-en voltak 500-an, ezen 3000-en, és folyton azt látom, hogy a legénység alig negyede-ötöde fehér, a többi meg narancssárga meg fekete... Olyan hamar pusztulnak, hogy tökmindegy, honnan indult a számláló, pillanatok alatt lenulláz egy borg kocka...
Szerintem egyébként STFre ennél sokkal több nem kell. Hive-ot nem próbáltam, oda valószínűleg kevés lennék, meg gond nélkül instakillelne a szivar amúgy is... Oda csapat kell, public népekkel elég esélytelen.
PvP-re még nem nagyon vittem, nem mertem még.