• Jakuza1
    Ne felejtsd el az USA timezone 6-9 ora elteres. A 10-ig meg pont belefer, mert meg sokan szoktak jatszani ejfel korul es a nyugati parton akkor annyi van.
    Teszem azt, reggel csinaltam egy korutat 8 kornyeken szinte minden rendszerben volt marauder kuldi volt ahol 3 is igy 5 rendszerben 12 marauder kuldit vettem fel a leurult ures listam utan.

Ugyanezekben a rendszerekben kesobb, amikor mar elmult fel tizenegy, ket karakterrel is vegigmentem es osszesen talaltam 8-at. Es ez nem egyedi eset altalaban ez szokott tortenni mindig. megkozelitoleg olyan 10-ig jol jonnek, aztan a kovetkezo 6-8 oraban sokkal rosszabbul.

Azt is megfigyeltem, hogy szamtalanszor ismetlodnek a rendszerekben a kuldetesek. Peldaul ha az omega szektorban intimitade unaligned system kuldi van, akkor altalaban a masik ket karakteremnek is az lesz.
    Ugyebar a hajohidnal is minden rendszerben nezni kell a marauder agentet mert ott is adhat kuldit. Itt azt vettem eszre, hogy nem egyszer beragadnak a kuldetesek es sok rendszeren at ezek nem frissulnek, ellenben ha 2-3 szektoronkent a shuttle bridget hasznalom, akkor mas assigmenteket kapok ott. (bar megjegyzem en inkabb ezt hasznalom, mert igy nem kell atfukarozni egy masik szobaba, hanem egybol jobbra ott a konzol.)