Mivel nyilvan az en karakterem sem idosebb 1,5 honapnal, igy nem ertem a 2 eves dolgot.
Raadasul 2 hettel ezelittig meg csak nem is volt kdf karakterem., tehat onnantol farmolok 4 karakterrel, mert kozel egy honapig csak a fedessel jatszottam.
A 3 kdfes karinak nincs mas mint 100 a minipackbol osszeherdalt doffjai, mint irtam azok a dobozokbol jonnek tonna szam es 2-3 dobozt nyitok naponta az EC-bol amibol szinten jon vissza az EC es mint irtam a lobi kristaly,doff packok,konzolok es ha makod van akkor very rare hajok is, amik mint irtam 70 millio folott is eladhatok a marketen..
Semmi mast nem kell hozza csinalni mint a EC farmos kuldiket naponta megcsinalni mind a negy karival es visszatolni beloluk valamennyit dobozokba.
Master key-t a marketen belehet szerezni, nem csak zenert lehet vasarolni, aruk kb 1,5 millio/db
Amugy a 3 kdf-es karim azert eleg jol hozzak az alapanyagokat is a marauder kuldikbol, igy azert nem az egesz cuccokat kell lereplikalni.
Amugy a pajzshoz, nem mindegy ? Ugy is a maco-t kene kivenni, mert az a legjobb. :P