• [NST]Cifu
    #402
    OFF

    Igen, rohadt jó kis játék, ha high secben küldizel, folyamatosan jönnek a tolvajok, akik nem csak a kilőtt hajókat salvagelik, de a lootot is ellopják. Igaz, hogy ekkor vörösen villognak, 15 percig úgy lőhetsz rájuk, hogy a Concorde (a rendőrség) nem támad be téged - ha viszont rájuk lősz, akkor te is megkapod a 15 perc szabad prédát, kiugranak, majd visszajönnek egy PvP-re sz@rrá fittelt BS-sel, Tech2-es fegyverekkel, és lenyomnak, mint zinger a varrógépet. Megtörtént eset, és hasonlók menetrendszerűek Dodixie környékén.

    Ha high secben esetleg bányászni szottyan kedved, és mindezt nem deadspace-ben teszed, akkor ugyanez pepitában, tolvaj jön, és próbálja a konténeredből kilopni a kibányászott ércet. Ha belenyúl megkapod a 15 percet, de ismét, biztos lehetsz, hogy egy komolyabb PvP-s hajóval jön vissza, ha betámadod.

    Ha Lowsecbe mész, akkor a gatecamperek forgatnak ki a hajódból, ismét általános, hogy ők Tech 2 frigekben vagy cruiserekben, interceptorokban ülnek, ergo minimum fél-egy évnyi (de inkább több) játék előnyből indulnak.

    A 0.0-ról meg nem is beszélek inkább. :)

    És ha esetleg ezt felemlegeted akár Local chaten, akár a hivatalos fórumban, akkor az évek óta játszó, sokmillió SP-s "elit" játékosállomány kórusban elkönyvel Carebearnek, gyk. lenooboznak. Ilyen egy 5 éve jól működő MMO... :Ð

    Nem lenne rossz játék, de egy kissé túl elitista sajnos, amíg nem rendelkezel legalább kb. egy évnyi játékidővel, párszáz millió ISK-val és/vagy nem vagy valami komolyabb corp tagja, addig a játék inkább szenvedés, mint élvezet...