lammaer#39134
Én is alapvetően farmer jellegű vagyok, de jól farmerkodni csak a 0.0ban lehetett,
Mondjuk a bányászást nagyon a fasza makrókkal megoldottam, egyszerűen az a játék meg felhasználói felület szinte kivánta hogy leautomatizáljam :D
De az EVE borzasztóan tele van politikával, metagaminggal meg minden olyannal, amitől undorodom. Tudod, amikor hónapokig együtt játszol valakivel, akik kiderült hogycsak beépült kém hogy kilopjon mindent egy óvatlan pillanatban.. kösz nem. Plusz a magyarok sosem tudtak összeállni, pedig rengeteg jó pilóta volt. Csak egyszer jött össze egy alliance ideig óráig, miközben mondjuk nagy bulgár meg szlovák corpok éltek és virultak. Magyarok meg egymást utálták...
Eve online soha többé.
Azzal nem volt gondom ha kirobbantják alólam a hajót, volt lé meg abiztosítás mindig meg volt és sosem használtam über epik drága fittet, de mondjuk utána a macera hogyaz ember mindent összeszdjen egy idő múlva valóban unalmassá vált.
Nem sikítva menekültem az eveből hanem inkább beleunva, kiégve. Rohadt sok timesink van abban a játékban, sokkal több mint egy átlag MMOban.
(nem beszélve a hajnalokba nyúló OPokról, amikor muszáj volt kimenni védekezni... vagy éppen felkelni hajnali 4 felé, mert addigra a kemper ruszkik már biztos alszanak, igy van esély áttrni a blokádot hogy üzemanyagot vigyek a POSba...)
Ha meg az Elite irányitása szar,, akkor PvPben mit mondanál az EVE irányítására?:D Azt sose tudtam megszokni PVPben. Egyszerűen teljesen idegen az a vezérlés attól ami nekem kézreállna. Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.05.15. 18:51:40