• Plata
    Ha 50 lettél és vége a küldizésnek szükséged lesz még a boffokra,Foundry és egyéb célokra.Ha F2P vagy 6 boff lehet a hajódon,én vettem fedes karinak boff hely bővítőt,hogy jobb away teamet rakjak össze.Engi karakter 4 engi boffal,csupa lila ground doffal iszonyatos tűzerő.Egyszer próbáld ki,milyen az amikor 15 mortar és 15 turret van egyszerre van lerakva.Van egy olyan gondom,hogy szeretem gyűjteni a kajákat és a piákat,ezért képes vagyok farmolni is,hogy mért ne kérdezd,de már WOW-ban is ilyen voltam,kedvenc szokásom volt pecázgatni meg főzőcskézni.Mondjuk sokan szerették,mert ritka és különleges receptjeim is voltak,amiket néha kőkemény farmolással szereztem meg.Szerettem az esti raidekre sütni olyan kajákat ami az egész csapatnak adott buffot,de a kedvenceim a fun kaják voltak,az amelyiktől harc közben tüzet okádtál vagy hasonló.Dragonbreath Chili-ért néha órákig kellett sárkányokra vadásznom,de jó poén volt,vagy karácsonyi sütit sütni,almabort készíteni szintén ünnepekkor.Legtöbb achievmentet pecázással és főzéssel szereztem.
    Kár hogy STO-ban nincs főzés.