• Kolln
    A kérdésed a jelenlegi játékfelállásban jogos. Valóban a Lila, Kék, amelyek rendelkeznek ritka, csak általuk tudott, máshonnan nem tanítható skillekkel. De ez már önmagában is elég szerintem. Saurian és Human volt anno ami megérte Space traitjeik miatt, de mindkettőt lenerfelték a p*csába, így semmit sem érnek, ezért jogos a kérdésed.

Valóban, storyline-on kívül nem használod semmire sem őket. De mindig van olyan pillanat, amikor valami miatt mégis meg kell csinálni, pl nekem a Skirmish-t meg kell csináljam már nem tudom hanyadszorra, mert a Subspace modulator-ért megyek, mert anno átugrottam, és hasonló okok.

A mai exchange árak mellett, pedig kijelenthetem, hogy lilára mindenkinek van EC-je. Kék-re meg pláne. Tehát a spórolás nem jó ellenérv.

A kérdés tehát nem az, hogy megéri-e hanem az, hogy használod-e még valaha, azt pedig sosem tudhatod. Emellett a teljesség kedvéért Én személy szerint a karaktereimet "maxos-ra maxolom" azaz, pl BOFF-okból különleges/változatos fajok, természetesen lilák (+ lila gear nekik is), továbbá accoladek kihúzása, Repu-k kihúzása, Doff-okból is kék-lila állomány felépítése... :)