• Hmuda
    #387
    Nos ez így egy kicsit zsákbamacska, ha tényleg a Cryptic vette át. Egy hivatalos bejelentés linkje hihetőbbé tenné...

    Egyrészt bizakodásra ad okot az a tény, hogy a CoX-párosban is remekül eltalálták a képregényes/szuperhős/szupergonosz feelinget. Szóval meg van az esély arra, hogy talán ezt a játékot is a megfelelő irányba terelik.

    Viszont a Cryptictől eddig csak a CoX-párost láthattuk, szóval lehet, hogy csak a könyedtebb hangvételű MMO-k készítésében jeleskednek. Ez majd csak sokkal később fog kiderülni. Plusz egy kicsit aggasztó, hogy ha tényleg ők kapták a jogokat, akkor a csapatnak máris három dologra kell figyelnie. Egyrészt továbbra is tonnaszám kell gyártania az ingyenes kiegészítőket a CoX-játékokhoz, másrészt haladniuk kell a MarvelOnline fejlesztésével és most ezekre még rájön a ST-Online. Három ekkora projekt azért lehet megfekszi a gyomrukat (ezért is kételkedek abban, hogy tényleg a Cryptic kapta a jogokat).

    Két dolog biztos, ha tényleg ők az új készítők: egyrészt a CoX-ok megjelenés utáni update-áradatát elnézve nem lenne gond az új tartalmakkal, és másrészt mivel a Crytic úgytudom már NCSoft tulajdon, a projekt pénzelésével se lehetnének gondok.

    Szóval van valahol hivatalos bejelentés, mert itt ahogy nézem semmi ilyesmi nem volt linkelve.