• Kotomicuki
    #37126
    Igen, csak azt kéne már belátnod, hogy téged szeret a wg, másokat meg nem annyira. Neked ugrás közben rácsavarva a derp-ed lövését a 300 méterre, félig takarásban lévő célpontra a srcipt, másnak meg harmadjára sem engedi eltalálni az orra előtt, a nyílt mezőn álldogálót...
    Aztán, ha esetleg kegyeskedik végre megengedni a találatot, akkor megint jön a tized felemlegetése és ennek - a hiányának - mértékében sokkal több a lepattanó, csak a láncot besárgító "sebzés".
    Sz'al, ma már nem lejtenek egyenlő mértékben a wot pályái, legfeljebb ellenkező előjellel -> sokadszorra: hajdan 55%-os WR-em volt, most a 45%-ért kellett kaparnom; a 6 kill-es csaták napi szinten jöttek, ma már csak negyedévenként engedélyezettek..., csupán ennyit esett a wot-ban a játékélmény egy F2P számára (Jó, vettem egy akciós SP-t - de se aranyat, se akciós napokat ezen kívül - , amit amikor lenerfeltek, vissza is adtam, teljes árért..., lehet, hogy ez az a megbocsáthatatlan bűn, ami miatt lakolnom kell?!)!


    Ha az új banda uazzal a "csak az usa" szemlélettel rendelkezik majd, mint a legtöbb ottani, akkor uú b@fhatjuk az egész, megújuló STO-t, mer' nálunk uú élvezhetetlen lesz a lag-tenger miatt.
    A pénzéhesség meg garantált lesz: tegnapra vissza kéne hoznia a bele nem feccölt pénz többszörösét, mer' különben má' egy bukott vállalkozás a befektetők részéről! (Gondolom, már maga a licenc egy kitermelhetetlen összeg lesz..., amilyen okádékká lett ez a világ az utóbbi évtizedekben: maj' még külön fizethetsz, hogy csak fele annyi reklámot nyomjanak a játékban a képedbe...)