Plata#37120WoT-ban prémium tankot könnyebb kapni mint régen,jelenleg 49 prémium tankáll a garázsomban,ha jól emlékszem kettőért fizettem.Többit ingyen kaptam,vagy küldetéssel,vagy event,vagy tech tree változás miatt megkaptam ingyen.Hisz amikor egy tankot kivesznek a tech tree-ből és prémet csinálnak belőle azt ingyen megkapod ha neked megvan.Sima pénzt is könnyebb keresni most,jelenleg 17 T10 tank áll a garázsomban,igaz én sem tudom mi a szarnak kellettek,de mindegy,használni úgysem használom.
T8-9 tankokkal szeretek menni inkább.Jah és prém elöfizetés nélkül is lehet T9 tankokkal pénzt keresni.Jah és hogy mondjak valamit,az ingyen kapott T9 op prém tankomat még sosem vettem elő,mert még nem volt hozzá kedvem.Mellesleg most 10-edik évfordulós event van,mindenkinek ingyen jár a prém account.
STO-ban sem olyan nehéz dilit csinálni,ha van olyan karid amivel szeretsz játszani akkor úgyis eszméletlen sok dilid lesz.
De egyébként látszik hogy kevesebben vannak,népszerűbb TFO-ra is nehezebb bejutni.