• Chak
    #37074
    Miattam ne fogja vissza magát senki sem. Csak egy ikon vagyok egy programban aka egy senki. Értem én amit mondasz csak nem látom hol a gyakorlati haszna. Egy Cryptices sem fogja látni. Még ha redditre írnám akkor sem fejtene ki hatást. Max annyi lehet h kitombolom magam, de már annak sem látom az értelmét. 60+ kari után már elengedtem mindent. Régen 5 éven át nyomtam a runes of magic mmo-t. Ott foggal körömmel harcoltam h javuljon a gém. egyik kínai dev sem figyelt rám. Végül elengedtem. STOnál is kb ez van, csak itt már nincs se erőm se energiám az összes karival még admyzni sem. Casualba nyomom, kicsit belépek eventezgetem, kis admy pár karival, és lépek is. Szúszá, és miegymás.

    Tervem azért nekem is van még, de nem újabb karik készítése. Inkább a meglévőkön theme build-ek készítése. A build szó talán túlzó.
    Plusz ha lassan is, de jön content azzal mindig elszórakozom. Új küldik stb. Ezen a ponton van némi hiány érzetem. Tök jók az új küldik, de amióta nincs feature episode formában kiadva azóta a rewardokban semmi hasznos dolgot nem kaptam(az a diszkós disruptor pisztoly nem rossz, de kevés). Pedig szeretem az ilyen küldis seteket.
    Na, de be is fejezem, és mindenkinek jó horga'hn szobor átadást a risai hölgyeknek. :'DD