• gunji
    #37066
    Tavaly lehetett még markot gyűjteni a többi karival. Idén - ahogy nézem a patch logot - már repkedni se kell az ingyen hajóért, elég lesz valamely másik tevékenység is. Kíváncsi vagyok, mennyi markot ad pluszban a repülés.
    Még két szálat szeretnék lezárni, spoiler tagben.
    #37024
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem arra gondoltam, hogy a menedzsment dokumentálna vagy engedélyezné a gányolást. Inkább arra, hogy sokszor olyan rövid határidőket szabnak, amibe nem fér bele egy tisztességes dokumentáció megírása (meg persze a tesztelés, stb.). És itt most a játékcégekre gondoltam elsősorban.
    És bocs, ha rosszul gondolom, a fejlesztői oldalhoz érdemben nem volt szerencsém, innen úgy érzem, hogy sajnos.

    #37049
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát, nézd, kérlek vedd úgy, mintha kiöregedett vénemberek nosztalgiáznának a régmúlt idők dicsőségén a 'minden jobb volt régen' szlogen jegyében ;)
    De korábban már írtam, hogy nagyon rossz így leépülni látni a kedvenc játékom. Persze el lehet menni, ahogy az utóbbi időben szinte csak contrabandozni lépek be, pedig még lenne vagy 10 karakter, amivel végigvinném a küldetéseket, meg jó lenne legalább egyszer elérni azt a nagyon komoly 30k-s dps-t csata közben. Tehát terveim még vannak, ha már nem lehet visszacsinálni az elmúlt nyolc évet. Bár lehet, jobban örülnék annyival fiatalabban :D
    De majd megpróbálok kevesebbet írkálni ilyen dolgokról.