• gunji
    #36989
    És mit adott, melyik fülön lehet felvenni? Mert nekem ezt írja:
    'This code is invalid, or you have already redeemed a code for this campaign. Please try again with a valid code.'
    Magyarul: a kód érvénytelen, vagy már felhasználtam. Nem látom a c-storeban, hogy elhasználtam volna, aranytribble-t is csak 300 zenért látok.

    A TFO-t nem próbáltam, a patrolokat viszem, de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...valami borzalmasak amikor az emberre ráugrik vagy harminc hajó egyszerre. Amikor nyomom a skill-t, de csak ötödszörre vagy hatodszorra érzékeli, olyan lassú. Amikor 20%-os hullnál rányomok a Miracle Workerre, s mire érzékeli már szétlőttek, de azért ráteszi a 4 perc CD-t. Amikor az ability-k/skillek CD-je nem csökken, ha kilépek az űrharcból. Amikor a Mo'kai bekapcsolja a hajtóművet és megy a hajó a vakvilágba, le sem állítható 20-50 km megtételéig. Amikor a Mo'kai letiltja a hajtóművet és ráenged a hajóra valami plazmasz*rt, s az ember csak nézni, míg a hull le nem megy. Ez valami egészen perverz. És 14 helyett 20 napig csinálni...
    Ma rájöttem, hogy nem azért fáj a hüvelykujjam, mert visszafeszítettem véletlenül, hanem a folyamatos space nyomogatástól, a rengeteg űrharctól.
    Mondanám, hogy a deveket nem akarom bántani, mert mégis világjárvány van, meg ajándék lónak, de ez a kieg szerintem elég sz*r lett. Két rész, ami még tán jó is lenne, ha az egyik nem állna a patrolokból és folyamatos lövöldözésekből, a másikban végre van duma is, de az meg baromi hosszú, meg érthetetlenek a cselekedetek, motivációk.
    Hozzá kellett volna tenni hajókat, játszható fajokat, boffokat, doffokat, miegymást még 5-6 új küldetéssel (meg a régebben 'ideiglenesen' kivettekkel) és a normál 14 napra állítani az event hosszát. Akkor érne valamit az egész. (Ja és elindítani már Risát, ne szeptemberben-október legyen, amikor senki nem ér már rá.) idióták ezek.
    A vélemény személyes egy imádott játékról, amit fájdalom látni leépülni. Vitát nem akarok gerjeszteni vele.