gunji#36546
Ezen rágódtam kicsit. Általánosságban van játék dögivel, amit érdemes lenne kipróbálni, de itt a Star Trek a lényeg, s abból új valóban nincsen. A takarodót értelemszerűen azokra a döntéshozókra értettem, akik a már többször felsorolt tartalmak eltávolításáért vagy például a rendszeres kommunikációs bakikért felelősek. Egy-egy ilyen félretájékoztatásnak egy normális cégnél már következményei lennének, itt láthatólag egyre csak romlik a helyzet. Mivel nincs rálátásom a Cryptic/PWE belső felépítésére, így csak ködös reddit posztok alapján tudok arra tippelni, hogy ki lehet a hibás (l. aláírásomat).
Abban sem vagyok 100%-osan meggyőződve, hogy szükséges a dil-sink. Ha rendszeresen lenne megfelelő új tartalom kevesebb fejetlenséggel, az talán önmagában elég vonzó lehetne a nagy halaknak és növelhetné a kártyahasználati hajlandóságot. De abban igazad van, hogy megfelelő új tartalommal értelmesebben lehetne csökkenteni a dilithium mennyiségét.
Amúgy sok mindenre magyarázatot adna, ha a háttérben gőzerővel folyna a STO2 fejlesztése, de kétlem, hogy lenne ennyi eszük (a döntéshozóknak).