gunji#36058
Azért farmolós, mert naponta ugyanazt a küldetést/csatát kell újra és újra végrehajtani 4x14 napon át (plusz a plusznapokon diliért), s az így kissé repetitív.
Az ezer lobi nekem is jobban tetszik, annak ellenére, hogy char bound-os cuccot ad, de hát olyanból úgysincs olyan sok. A nem innen származó T6-os gift-eket meg el kellene végre adni xD
Az admiralty-s cikket olvasva látom, most nyírják ki az admiralty-t is. Nem lesz értelme azt se fejleszteni. Marad még valami értelmes a játékban a repetitív farmoláson kívül? Nekem szerencsére van egy csomó karim, amivel a küldetéseket lehet végignyomni (már ha nem törlik őket, mint a klingon szálat*). A redditen írta valaki, hogy most jó lenne pár ilyen kisebb volumenű küldetés-szál, mint amilyen pl. a Nimbus. Van egy csomó bolygó, amihez lehetne pár küldis sztorikat összehozni. Csak persze hát azzal melózni kellene.
*Ezeket a törölt küldetésekből (klinggon, kardi, romulán, stb.) - ha már nem akarják őket a fő küldetésvonalba betenni - lehetnének mellékküldetések (mint a SWTOR-ban), vagy meghagyni őket holofedélzeti szimulációnak. Voltak szerintem köztük egész jó dolgok is (pl. edge of never TOS-történetek).