LaLee67#35066
Jo reggelt mindharmotoknak :) Bakker alig latok....maskor nem kell reggelig jatszani :)
Nagyom szeretem mikor "veszekedtek" , jo ez a csapat nagyon! Koszonom a valaszokat!
@Kotomicuki #35056 .Igen, azokat a kuldiket letoltam, meg is van az 1. szett 3 resze , csak nem ertettem hogy a 2.es3 szettet hogy kapom meg. Probalom hasznalgatni a sto wikit. Valahogy megszereztem a Na'khul pajzsot es utana kerestem a tobbi reszre a wikin, igy talaltam meg melyik kuldi kell hozza. A kuldiket szinte siman letudtam, akkor volt csak 2 halalesetem, mikor az aszzony bekarattyolt nekem faszsagokat es nem tudtam oda figyelni.Na akkor nem tudtam a sugarnyalabbol meglogni es kampo volt :) Na meg a Miracleworker hajom, meg asszem tier 1 sincs a vele levo scim is csak 22 szintu, igy meg rohadt lassu...
Skillezni,meg sajna ezt a sci karim, az engihez kapottak alapjan kezdtem el osztani vagy 7 pontot...ezt valoszinuleg majd ujrakell csinalnom.
Tudom nektek erthetetlen,miert nem tudom, de minek a roviditese a FAW-hoz es a GW-zni ?
Igen a Platanak igaza van, valoban csak a tarolok miatt kellett volna a sajat Fleet,de megvarom a learazast es vagy dilit cserelgetek zenre.
A baj az az nalam, hogy mivel sok mindent nem ertek a roviditeseknel es vagy hogy mi miert lenne jo fegyoban,pajzsban stb, igy nem tudtam neki allni sem keresni. Az Elachi Gulashnal pl. korabban ezt a ket fimet talaltam:
,
el is kezdtem volna osszeszedni a cuccokat,de akkor jottek az akadalyok, van amiket lockboxokbol szerzett be van amik repus cuccok es en meg ott is kis szinten vagyok stb...a traitekhez is van mit dolgoznom... na,de idovel majd .... Tehat ezzel csak azt akartam jelezni, hogy tudasomhoz merten igyekszem keresgelni magamtol is :)
de igy segitseggel sokkal konnyebben megy :)