LaLee67#34827
Plata, lesz par kerdesem, foleg hogy napok ota nem kerdeztem :)
R&D
Vannak, Beam, Cannon,Engineering stb fulek. Eddig ha ezekre klikkeltem akkor lescrolloztam az aljara es az utolsot aktivaltam ami azt hiszem 20 ora alatt lett kesz. Igy emeltem pl. az Engieneringet 5-os szintre es meg parat. Gondolom ha ezt a maxra felhuzza az ember, akkor annal magasabb szintu targyakat stb. tud kesziteni majd az adott ablakon belul. Maradok az Engineeringen , hogy megertsem majd.
Ott ramegyek pl. a Ground Armorra. Itt belehet allitani, hogy melyik MK szintut akarom gondolom elkesziteni. Itt elkesziteni tudom vagy csak kifejleszteni?
Kivalasztom mondjuk az MK-12 es pancelt amit confirmelek. Akkor atvalt az ablakom. Kivalaszthatok egy Doffot, ami jelen esetben csak egy zold dof nalam. A Catalystnel viszont semmit nem tudok kivalasztani? Az mire jo? Gyorsitja a keszitest?
A cost, amibe kerul, ha piros,akkor azt gondolom tudom majd replikalni.?
Azt hiszem korabban irtad, hogy ezzel nem foglalkozol,mert sokaig tart es inkabb piacon beszerzed vagy mas uton. Erdemes ezzel az R&D-vel egyaltalan foglalkozni?
Bocs hogy hosszura sikeredett sok kerdessel,de valahogy meg kell ertsem :) Sajnos meg van 2-3 temakor amit kerdezni fogok, ha felkeszultel ram idegileg :)