• Zero 7th
    Tudom, mindenki cannonnal használja, de köszi azért a tippet.
    Igazából abban kéne inkább segítség, hogy ezt hogyan hajtsam ki teljesen. Energiagondok nincsenek, nagyon gyorsan töltődik 125re a cucc, kb amíg leáll a sorozat, hogy felkészüljön az overloadra, fel is ugrik maxra az energia. Van beam overload 2 és 3, 15 másodpercenként tudom nyomkodni.

Úgy használom, hogy cloak be, lőtávban omega attack pattern 3, emergency power to weapons 1, overload 3, cloak ki. Egész nagyot üt. Aztán lehet sorozni tovább beammel, közben várom a criticalokat. Amikor bent vannak a buffok, 1200-akat sebeznek a lövések, 2000 felett kritikussal. Ha lejártak a buffok, lehet menekülne evasive manouvers+emergency power to engines-szel, kiérni lőtávból és cloak be.
    Van még 3 pajzs és két hulltöltő boff skillem, meg az engineeres miracle worker(majd összerakom a karaktert a plannerban), úgyhogy egy darabig tudok is maradni lőni.
    Azokat szoktam megtámadni, akiket már lőnek, segítek kinyitni az oldalukat egy nagy sorozattal az elején, belőni a lyukon az overloaddal és reménykedek a kritikálban. Nem baj, ha más lövi be a torpedókat, csak lesz olyan is a csapatban. Szingliben elvagyok nyilván, pve-ben borg kocka nem tétel egyedül. Taktikai kocka viszont kicsinál egy pillanat alatt...

A hátsó fegyvereket nem skippeltem, két turret van ott, és cutting beamet akarok az egyik helyére, az nagyon megtetszett. Az is 360 fokos, és elvileg nagyot üt hullon. Minden fegyverrel tudok előre lőni. Hátra meg nem akarok. Nem is klingonnak való harcmodor futás közben lődözni hátrafelé. :)