• Plata
    Kedvenc hajó több is van.
    Klingon oldalon nehezebb az ügy.

Először is ott van a T6 Fleet B'Rel Bird of Prey.
    Ez a hajó maga a tökély,az igazi klingon életérzés.
    Hajónak Enchanced battle Cloak van rendszeresítve.Alapfelszerelés nem konzol.Hajó alapból bármikor bárhol álcázni tudja magát,harcban harcon kívül,a fogorvosnál is akár. Ott jól jön,főleg a ha fogat akar húzni.
    Másik hogy ez a hajó álcában is tud harcolni,tud minden bridge officer képességet használni,vagyis ha át megy álcába a többi hajóval ellentétben továbbra is lehet vele harcolni.Na persze csak torpedóval,de nálam az nem gond,mert csak torpedó van rajta.Igazán klingonos hajó.
    Egy jól fel épített torpedós B'rel veszett jó dolog.Az enyém speciális eset,arra volt építve hogy a Bio Neural warhead nevű torpedója minél nagyobbat sebezzen.Csak sajnos vagy másfél éve a torpedó beszart.Nem nagyon igyekeznek megjavítani.Azóta olyan felemásra van építve.Egyébként eszetlen,úgy köpködi a torpedókat mint egy elmebeteg állat,van hogy 4-6 torpedót kiköhög egyszerre.

Másik klingon hajó amit nagyon szeretek az a Guramba,jelenleg T6 Fleet Guramba siege destroyers van.
    Guramba más mint a B'rel,nincs álcája,ő az a tipusú klingon hajó ami odabasz úgy szépen.
    Spéci hajó,van két módja sima és siege,siege módban a fő fegyvere is aktiválódik.Ami jó esetben olyat odabasz hogy a fű sem nő vissza.
    Régen másabb volt kicsit,de variáltak rajta,egyszerűbb lett a kezelése és hangárt is kapott.Eredetileg a fő fegyvere nem volt elérhető alapból,meg kellett várni míg feltöltődik és a hajó aktiválta.Már simán bármikor átkapcsolható.
    Az eredetiről promó videó is készült.

Harmadik klingon hajó a Bortasq.
    Az egy nagy dög cruiser,de szeretem.
    T5 változata sokkal jobb volt,azon fun szett volt,a T6 már sebzős szettet kapott.Nekem a T6 Bortaq T5 kinézetre van csinálva,mert az sokkal szebb volt.

Negyedik klingon,az örök kedvenc,akivel annyi STF-et letoltam,amennyit el sem tudsz képzelni.
    Egy öreg T5 Fleet Kar'Fi Battle Carrier.Igen T5 mert belőle nincs modern T6 változat,de az én öreg T5 karfiolom akkor is erősebb mint sok T6 versenytársa,két rabló hangárral felszerelve,mert az a buli.Ő az én nagy kedvencem,öreg farmer karimmal.Neki van az acc bankba félre téve mostmár nagyon sok minden,majd 30 ultimate up token,meg rengeteg szarság,ha egyszer végre megjönne a T6 Karfiol,azonnal epic gírt kapna.
    De öt éve hiába várom.

Fed oldalon sok hajó van,sokkal több mint klingonon.
    Fed oldalon igazi kedvenc csak egy van.A Galaxy,tökmindegy melyik,mert nálam fed oldalon az a kedvenc,T6 Fleet Dreadnought változatát használom.
    Talán még az Intrepid és a Defiant az ami kedvenc fed oldalon.DS9 és Voyager sorozat hajói.

Romulánoknál egyértelmű,Scimitár.
    T6 Flambard science dreadnought warbird.
    T5 scimitár szettel.De nehéz fegyverzettel,quad plasma cannon és dual heavy cannonnal.
    A scimitár a játékban is egy igazi predátor.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.11. 17:09:56