• Kolln
    Ad 1: [Dmg] azért szar, mert max 5-10 dmg-el többet sebzel a fegyverekkel, ebből persze lejön az ellenfél resistje, vagyis nem fix a sebzés.

Ad 2: [Acc], ha nem x3-as akkor felejtős, ugyanis az Acc-nek a lényege, hogy átüsse a Defense-t, ha a Defense-t átüti akkor talál be a fegyver, ezért is utálják a JHAS-t mert az a legfordulékonyabb, így nagyon magas Defense van. Persze ha az adott ellenfél nem mozog, akkor Acc-nek nincs értelme, hisz az alap célzásoddal is átütsz egy mínuszos defense-t. A Crit lényege ellenben, hogy a beérkező sebzésből megpróbáljon kritikus sebzést csinálni (vagyis olyan sebzést, amely figyelmen kívül hagyja az ellenfél resistjét), azért jár kis szorzóval, de amennyit lősz, úgy növeled az esélyt. Ha a kritikus sebzés létrejött, akkor felszámolja a Severity-d is mellé és annyit sebez be. (Képességektől függetlenül a fentiek természetesen, képeséggekkel plusz sebzés és védelem is elérhető, de az elmélet marad.)

Én így tudom, hogy így működik ez a rendszer, de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek. :)

Én ajánlásom a [CrtD] [CrtH]x2 szorzós fegyverek, de [CrtD]x2 [CrtH] is jó illetvve bármelyik x3-as fajtája.