• gunji
    Csak egy bug a sok közül :) Nekem is rendszeresen meg szokta adni, akkor is, ha hetek óta nem mentem a közelébe. Aztán amikor a sector space-ben instance-t váltok, hirtelen beadja az elvégezetlen endeavorokat.
    Hát igen, itt a nyár vége: 20-a körül a junior kadétos hétvége, majd upgrade hétvége. Régebben nagyon vártam őket, most valahogy már nem. A piac sajnos nagyon telített lett, alig megy el valami, pedig tele a padlás az epic cuccokkal, legutóbb valami 105-ig számoltam őket. :(

Más. Risá-n fura volt, hogy legtöbbször másmilyen madár bújt ki a tojásból, mint amilyen fajta hiányzott még, talán tíz karakterből nyolcnál jártam így. Ha addig életben tartják a játékot, amíg sikerül a hiányzó állatokat kifarmolni, akkor még vagy tíz évig nem maradunk STO nélkül :D
    Sompeken nekem nagyon kijött a kiegyensúlyozatlanság, egyszer simán legyőzzük a legnehezebb npc-ket is, máskor a leggyengébbek is kiütnek akár a legkisebb lövéssel is.
    Azt sem értem, hogy a dino pet miért tűnik el automatikusan öt másodperc után, ha nincs ellenfél? Meg azt se, hogy ha elkezdek letenni egy turretet vagy mortart, akkor e közben miért tudnak kilőni? Az animáció erejéig kaphatnánk sérthetetlenséget, mint a reanimálásnál.
    Az ellen npc-k meg előszeretettel másznak be a falakba. Ilyenkor jó, ha van mortar a környéken. Múltkor egy jó félórát szívtunk egy ilyen bújócskázóval.
    És most, hogy tegnap befejeztem Sompeket, hálásan köszönöm az infót a reddites kollegűnak, hogy "PSA: You don't have to talk to Rodek before entering the holodeck for Sompek". Viccen kívül xD