• lammaer
    Átolvasgattam mit ad (pár száz nap után hajók, mindenféle apr csecsebecse), de nem láttam semmi olyasmit ami alapvetően ne lenne megszerezhető zenstoreból - tisztán csak funkcionalitás alapon. Jó, van benne olyan shuttle amit csak igy kaphatsz meg, csak hát ha van 5-6 shuttle amit megvehetsz ECből vagy zenből, akkor számomra az hogy van egy 6.-ért nem adok pénzt.
    A lista elég hosszú hogy mi van benne, ezért gondoltam hogy átsiklottam valami kritikus dolog fölött... de gy új skin, pár exkluziv hajó, egy title meg efféle dolgok - az én szememben kb annyit érnek mint amikor az indiánokat üveggyöngyökkel vakították meg a telepesek :)

Én ennyi lóvét csak valami nagyon speciálisért adnék ki - mondjuk egy automatikus grindeló funkcióért, megcsinálja neked az admiralitit, a doffokoat, lefinomítja a dilit szóval te scak funolsz. Deaz hogy a meglévő 200 hajó mellé adnak 5 exklúzivat... az meh kategória :)

De mint írtam, különbötzőek vagyunk - nem bántok senkit ha megveszi. CSak érdekelt hátha valamit nem vettem észre ami miatt nekem is megérné...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.12. 08:21:26