Kolln#3266
Alapszabály, hogy milyen erkölcsű legyél? És még a Mi szabályzatunk fikázza mindenki. XD
Nem mellesleg, ha 3x visszalapoztál volna (sőt, ha az üzenetem fölé néztél volna eggyel amire válaszoltál) is látnád, hogy Én segítek ugyanúgy, csak tudod van különbség segíteni akarás és segíteni tudás közt is. Mert szép és jó, hogy segíteni akarsz, de ha rosszul csinálsz/mondasz valamit azzal nem segítesz senkinek.
Ui.: A szentté válást meg befejezhetnéd, mert lassan a mártír címet fogod elérni, Te Minden jöttmentnek segítesz, sőt WoW-ban csak beléptek a guildbe és már ott termettél mellette, fogtad végig kis kezét. Illetve vetted az itemeket Mindenkinek akinek kellett.
De ha ennyire szeretnéd felsorolhatom Én is, hogyan és mennyit segítek a játékosoknak:
- Build Szervíz Projektem (készít egy buildet adott valaki, átnézem, és egy novellával válaszolva leírom mit miért lenne jobb)
- Játék in-game chaten, külföldiek rá a tanúk, hogy ugyanúgy segítettem nekik is.
- Amint láttad 2 ember, mellesleg Jence, aki nem a HGF-be tartozik, írta ezt.
- Amint említettem volt, PvP Boot Camp, ahol mint "Coach" folyamatosan elérhető vagyok bárkinek a játékban, ha segítséget kér, mellesleg szombatonként nyílt-játék és oktatás is folyik alap és emelt szinten.
- Nem egy ember a példa, hogy (játék)pénzzel ugyanúgy támogattam őket.
Végezetül (tényleg), azért linkelted volna be a builded, mert akkor nem vaktában csinálok valamit, hanem pont azt tudtuk volna kijavítani ahol Te személy szerint rontottál.