• ntex
    (Jó sokáig tartott regálni...)

Mivel nálunk a flottában alapszabály hogy segíteni kell a másiknak lehetőségeinkhez mérten elhiheted hogy mindenkinek segítek akinek tudok valamilyen módon. És nem csak STO-ról van szó, amíg WoW-oztam addig ott is volt olyan nem egyszer hogy alig belépett valaki a guildba már mentem is neki segíteni. Meg vettem a friss maxos karinak az epic itemeket AH-ról. Úgyhogy nem kell erkölcsözni itt nekem, sajnos túlontúl jó szívem is van. Minek linkeltem volna be a buildom mikor tudom hogy elrontottam, és pont azon akartam javítani illetve átalakítani? Mivel a torpedó eddig fent sem volt így 2-3 talentről el kellett vennem hogy tudjak arra pakolni.

És képzeld anélkül is meg tudtam volna oldani mert már kaptam tanácsokat a flottában is csak kíváncsi lettem volna több véleményre is. Másrészt meg azért én sem vagyok totál noob a játékhoz már. De mindegy is, nem fogok ügyet csinálni ebből, csak legközelebb inkább ne írj semmit, jobb mint egy átlátszó és kikerülő tanácsot adni (hogy nyilvánvalóan nem akarsz segíteni valakinek).