ntex#3239
Nem mondtam hogy "köcsögbuzi" vagy, és nem is bármiféle sértésnek szántam. Csak mivel én olyan ember vagyok hogy ha segítséget kérnek tőlem én mindent megteszek és a lehetőségeimhez mérten próbálok is segíteni, ha netán mégsem akkor sem ilyen szöveggel jövök amit te írtál hogy kinek mennyi idejébe meg pénzébe kerül valami csak hogy kikerüljem a dolgot. Mellesleg elég lett volna felvázolni a fontosabb dolgokat is, de még erre sem vetted a fáradtságot, helyette leráztál. Érdekes a másik fórumon senki nem jött ilyen kikerülős szöveggel, és állításoddal ellentétben igen is vannak akik segítenek a másiknak. És azt sem komplett másoltam, csak kinéztem belőle ezt-azt, ötleteltem, ennyire volt szükségem. Illetve ennyire lett volna.
Arról meg senki nem tehet hogy neked nem segített senki és egyedül kellett boldogulnod, ezért még nem feltétlen kell így hozzáállni a dolgokhoz, engem is pofán b*szott az élet elégszer hidd el, mégsem úgy állok mindenkihez hozzá hogy "már pedig leszarlak mert engem is leszartak". Még szerencse hogy nem mindenkinek ilyen a mentalitása...