Plata#30904
Talán 1 vagy 2 órára le tudna kötni.Többre nem,mert nincs is benne több.
Sima lövöldözős játék,az ilyenek nem tudnak lekötni,ebben sincs semmi sztori,mész minden féle pályákon és lősz ki egy robotból.
Ha a GTA is csak lövöldözésről szólna rég otthagytam volna.
De mivel van lehetőség nyugis játékra barátokkal,ahol lehet békésen élni és csinálni a dolgaid,így le köt.
Mondjuk GTA Online-ban a mászkálás is le tud kötni mert szép nagy világa van,még annyi év után is találni új dolgokat.
Mivel már régóta játszom elég nagy birodalmat építettem ki,vannak olyan gyáraim amit be is zártam mert már arra nincs időm hogy még azt is figyeljem,jelenleg 3 gyárban termelnek.De azokkal sem foglalkozom,a bunkerben felesben termelés folyik félig meg jutatás.Bár sosem olyasmit találnak fel ami nekem kéne,tegnap is valami új idióta pisztoly fejlesztés lett meg,nekem pedig új camo kellene a kocsimra.
hangáromban sem jártam mostanában,Facility-ben szoktam mert az gyönyörű és hatalmas föld alatti létesítmény.
Főleg a Nightclub-ot igazgatom.Az le köt,ott úgyis passzívan termelnek a munkások,nem kell felügyelnem.Csak eladni ha tele a raktár.Meg a klubot promózni,ami jó móka.