TTSS#30384
Áááá, mit szenvedek... Megvettem az Arbitert, majd a flottás verzióját, de nem tudom használni.
A jelenlegi hajóm a Q féle karácsonyi dreadnought cruiser szivárványos variációja. Nagyon erősen bugdet build, ezért ilyen. A szet bónuszok miatt van rajta quantum phaser és a prolonged phaser, ill tetryon beam array a többi (anno egy tetryonos build alapján kezdtem el építeni). A küldiket meg lehetett vele csinálni, de volt, ahol órákat szenvedtem. Szóval nagyon zsenge.
Ennek a cuccait át nem teszem az arbiterre, nagyon gáz lenne. Nézegettem buildeket hozzá, 50-120k dps között rengeteget találtam, de mind sok idő még, mire összeszedem a cuccokat hozzá. Ugye fleet ez+az, repus ez+az, vagy sok-sok milla ec-s ez+az.
Mivel egy disruptoros build az, ami megtetszett, elkezdtem ehhez összeszedni a küldis cuccokat (martok 360+console, nausicaan torp+beam+console) és ezeket felrakva, plusz amit találtam bankban disruptort, pont ki tudtam tölteni a fegyver állásokat. Gyors futottam egy kristályt vele, de még nagyon jajj szegénykém. Sokkal jobban mozog, a sebzés érzésre (repkedő számokat figyelve csak) kb ugyan ott mozoghat, de még is, valahogy jobb vele menni. Talán mert ezért megdolgoztam, nem tudom. Mindegy is.
Van valami ötletetek, mit lehet ilyenkor tenni? Ti mit csináltatok anno, vagy hogy kellene? Hagyjam pihenni, míg nincs meg minden (az nagyon fájna), vagy egyesével, ahogy meg van valami építsem be? Mert ugye annak nincs értelme, hogy egy átmeneti buildbe sokat bele fektessek...