• Kotomicuki
    Na, sikerült rájönnöm, hogy Plata mire mondja, hogy mk XII fehérrel is simán letolhatóak a küldetések...
    Nos, a 60. szint elérése után, de még a 65. elérése előtt megszereztem a Quantum szettet - az előtte lévő küldetést engedte átugrani - egy olyan hajóval, amin volt 3 db XII-es fehér beam, a többi X-es, a hajón a 4 főrészegység mk VIII VR-ek voltak (idáig tartott ki a fejlesztés) - a boff-skill-ek 2 kivételével a "helyükön voltak", háttér doff-támogatás nem volt.
    DE, a tőzsdéről behúztam 3 konzolt, a zenes hajóparkról kettőt, a maradék helyeken XII és főként VIII-as, minimum VR darabok voltak. Mivel Mind a TOS, mind a Jem'Hadar event megvan, így abból mindent megkapott a karakter - nagyjából 200 mark a legutolsó repu'-ra is, mindössze "kicsomagolással" - és ugyan csak a szárazföldre ható Repu'-s trait-ek voltak elérhetősek a karakter számára ekkor, de a hajó-trait-ekhez tudtam rakni 4 db "életben tartót" úgy, hogy egy hajót sem húztam föl az 5. szintig...
    Tehát a friss kezdőnek jóval meredekebb ugyanaz a 65. szint, mint annak, aki már pár éve benne van a játékban és nem volt rest event-ekre eljárni!