Shion#29890
Nyugi, sok-sok idővel majd belerázódunk mi is. :) Amit mesélnek itt a srácok, annak többszöri átolvasását követően is maximum 10%-át értem. Fő problémám nekem is a sok rövidítés és szakszó. Kezdőként fogalmam sincs, hogy mit jelentenek. Általában a leírásoknak csak azt a részét értem meg, amivel már találkoztam a játékban és már volt szerencsém csinálni. A többire meg vaktában rápróbálkozom, hátha rájövök valami új dologra. A linkeket meg elmentem, egyszer talán jók lesznek.
Így 1 hónap játék után, fleet és társak nélkül, cél nélkül bolyongok és belekóstolok mindenbe, ami éppen szimpatikusnak tűnik. Nekem az angolom jó, napi szinten használom munkámból kifolyólag. Azonban olyan szinten túl vagyok terhelve agyilag a melóhelyen, hogy mire hazaérek 17-19 óra körül, egyáltalán nem fog az agyam. Ilyenkor totál esélytelen rájönnöm a játékban új dolgokra magamtól. Így próbálok valami nyugis, nem agyalós lövöldözős küldetést keresni, amivel jön némi xp és gear, hogy érezzem a fejlődést. A fentiekből fakadóan ezért is volt számomra nagy arculcsapás a level 65, mert hirtelen irgalmatlanul nehéz lett, szólóban már szinte semmit nem tudok megcsinálni, csapatolásnál látványos, hogy mennyire kolonc vagyok a többiekhez képest. Magyarul számomra egyelőre a 65-ös szint kínszenvedés, kínlódás és nincs sikerélmény. A "csináld ezt és majd 3-4 hónap múlva jó lesz neked" típusú tanács nem segítség, mert mire azt végigcsinálnám, addigra 100-szor megunom a játékot :(
Így marad a bolyongás és felfedezés azon része, hogy egyáltalán mit tudnék csinálni.