Én repuzásból szedegettem össze a felszerelést szépen lassan. A hajót meg excange-n vettem. Igaz az árát össze kellett gyűjtögetni. Ha jól emlékszem, amikor rászántam magam a vásárlásra, a legolcsóbb 12 millióba került. Minden küldetést megcsináltam vele a történetek közül. Az idővonalasat is. Nekem az mindig nagy kihívást és sok bosszúságot okozott. Ezzel a hajóval még Replay-ben is megcsináltam és meg sem erőltettem magam vele. Az érdem persze nem az enyém, hiszen még komolyabb felszerelésem nincs a hajón. Az érdem inkább a hajó sajátosságaiból fakad. A hangárokban lévő négy fregatt nagyon erős tűzerővel bír. Red alert-s borg feladatnál, be sem melegítem a fedélzeti fegyvereket. Maximumra teszem az Aux energiát és aránylag gyorsan indíthatom a második pár fregattot is. A felszíni küldetésre meg mindenki kapott más-más típusú, minigun-t. Előtte sosem használtam őket, így ismeretlen volt számomra. Így viszont már kissé csalásnak is érzem a dolgokat, mert gyakorlatilag minden felszíni küldetésen csak végig sétálunk, futunk. Egyáltalán nem jelentett kihívást egyik sem a tűzerő szempontjából. Hamarabb is kipróbálhattam volna ezeket a fegyvereket.