• TTSS
    Én is így voltam az első eventnél (2015 téli) . Igaz, a hajót kivettem, de semmi más nem érdekelt. Ez az event az első nyári eventem, mert komolyabban most februárban kezdtem el játszani. Anno a téli event után abba is hagytam. Szóval én is kezdő vagyok, nem biztos, hogy az én módszerem neked is jó.
    Én minden mást félre tettem az event miatt. Nem csak a hajó miatt. Gyűjtöm a favor nevű dolgot, amit az eventes küldik adnak. Másfél óránként van egy táncos küldi (6:30, 8:00, 9:30 stb.). 100 favort ad. Ez után kb 5 perccel egy horga'hn hunt nevű, ami szintén 100 körül ad (plusz eshet tojás, amit doff küldikkel kikeltetve, felnevelve a repuhoz markot gyűjthetsz pluszban, ha akarsz). Ráadásul ez utóbbitt négy karakterrel szoktam lenyomni (napi 3-5 alkalommal) . Tehát ez volt fél óra event és 500 favort szedtem össze. Darabja most 7k Exchange-n. Azt mondod, 400k pénzed van. Kell tovább magyaráznom?
    Persze nem mind eladásra fog menni. Ugyan a ruhák, petek nem izgatnak, de vannak jó skillek, amiket még fogok venni.
    Szóval szerintem ne hagyd ki.