Shion#29781
Egyáltalán nem foglalkoztam még semmilyen event-el, mert minek is? Első karakteremet húzom, először legyen az 65-ös szinten és valamilyen használható szinten. A játék az elmúlt években olyan sokat változott, hogy az első hétben azt se tudtam mit csinálok, csak nyomtam mindenre, ami épp villogott. Az event számomra már olyan plusz teher lett volna, hogy még azzal is kéne foglalkozni, hogy örömmel kihagytam, hogy egy teendővel kevesebb. Duty Officerek, R&D, Admirality, szintezés, 30-60 perc / küldetés, stb. szóval így is napi 1-2 órát foglalkoztam a karival heteken át, mire eljutottam idáig. Az event számomra (azon kívül, hogy fogalmam sincs, hogy mit ad, mire jó, mi kell hozzá, stb) csak plusz teher és időpocsékolásnak tűnik eddig.
T6 hajó, aha, csak tippelni tudom, hogy valami 65-ös szintű hajó talán. Amíg kicsi szintű voltam, úgy sem tudtam volna használni. Most már talán igen, de még sok hajóhoz mindig valami Shipyard hiányokat ír, ami megint nem tudom micsoda. :)
Szóval a játék túl összetett ahhoz, hogy kezdőként azonnal átlássam és optimális módon játszak vele. Hiába próbáltam menet közben olvasni ezt a fórumot, sok esetben a rövidítések miatt a felét sem értettem, miről megy a társalgás. A mostani tanácsokat is meg kell néznem majd ingame, mert csak tippelek egyelőre, hogy mire vonatkoznak az utalások :)