Daeus89#29688
én szeretek érték álló gépet összerakni eddig nem az volt sajnos ez a mostani de még a lapos is erősebb mint néhány emberke asztali gépe bár ott is a fél terrás ssd és 16giga ram építés alatt. de asztaliba is intel i5/7 7600/8600 ha van nem nagyon néztem 32 giga ssd meg 1080 most már 1180/vagy+ nem fogok többed pöcsölni közép kategóriába meg ati/amd gyökérségekkel főleg hogy a vega 56 anyiba volt mint az én 1080 om és ez lehagyta 20-30% al
Raulnak meg üzenem elit dangerous némá pont ugyan az csak már kijött több éve és jön a multi crew hajó ha jól tudom és ez is bonyolult mint a fene... amúgy meg lenne pénz ha góré faszikának nem 100 millás lenne a kecója :D érdekes amikor a lifetimer accodat védted itt akkor sto volt a fasza most meg ez a szutyok ... igen nex gen játék igen nagyon op viszont utolérte már őket a technika meg lehet valósítani ott a beyond good and evil 2 elvileg hasonló mechanikát használ mint ez csak nem egy galaxist hanem egy naprendszert tölt be és nem 30évig alfáznak ezek is úgy járnak majd hogy sokat akarnak azt mire ki adnak valamit normál árba nem 3k-s hajókat meg nem tudom én mit addigra utol éri őket a piac és már vr ba vagy mibe fogják ugyan ezt kínálni félre értés ne legyen jó játék bonyolult játék szép játék komplex játék csak hát nah defektes ez is ...