Shion#29634
Én meg még annyira újonc vagyok, hogy fogalmam sincs, mi ez a Gamma Event :) A társalgások nagy részét is alig értem, a rövidítéseknél meg kimondottan agyalnom kell, hogy mire utalhat :) Level 50-en fedeztem fel, hogy a BO-nak lehet új skilleket tanítani. Level 60-on jöttem rá, hogyan tudom a hotkey bar-t átrendezni, hogy ne csak a két alaplövést használjam, hanem a többi ground skill-t is :) Űrharcnál nem volt gond, ott kint van az összes skill alapból, de ezek átrendezése is fejfájást okozott. Főleg skill hiányok miatt.
Kezdő számára milyen magyar fleet-et ajánlotok, akik késő délutánonként (18-21 óra között) aktívak? 21 óra után ritkán vagyok online, mivel korán reggel 5-kor kelni szoktam a konditerem miatt, így a késői fennmaradás nem tesz jót a másnapi erőnlétemnek :)
Lépten nyomon kapom az amcsi és egyéb külföldi (GMT-5 és GMT-8) meghívókat, de nincs energiám most külföldiekkel nyomulni. Elég nekem napközben angolul beszélgetni a kollégáimmal, nem hiányzik, hogy még este is idegen nyelven kommunikáljak. Ahhoz már fáradt vagyok agyilag. :)