Plata#2873
Zöld és szürke itemeket nyugodtan discardold.Szerintem a dual beam is mehet kukába,vegyél egy DHC-t.Deflektornak positron,pajzs így ránézésre nem tudom mi,az elsö és hátsó fegyver passzoljon egymáshoz,vagyis mind egy forma legyen.Prefire chamber helyett phaser erősítő,sci konzol így ránézésre asszem flow kapacitator,ahelyett valami pajzs erősítőt.Engi konzol ha találsz akkor inkább monotonium alloy.Menj starbase 24 és Gorn minefield-re,J gomb és pve résznél találod,az első helyezett 2 lila itemet kap.Fél nap alatt felcuccolod a hajód full lilára és mellesleg hülyére keresed magad mert ami nem kell azt eladod exen.Én 40-es szintig nem szoktam használni dual beamet,csak dhc és torpedó hátra turret.Torpedónak nekem a plasma jön be kis szinten gornra és sb-re.Általában mindig első vagyok sb-n vagy gornon tac karival.Gornon az a lényeg hogy minél több aknamezőt kiiktass utána javítsd a bányász állomásokat,nem nagyon szoktam leállni harcolni,rárepülök aszteroidára rám másznak aknák húzok a következőre.