Kotomicuki#28231
Ez az első karakterem, fed tac, NEM sci és semmi rásegítése sincs a carrier + pets-re - ilyesmire van külön sci-m, ami mégsem carrier-rel szaladgál, mert a már használható pet-ek árát sokallom, pláne duplán.
Ex'-ről normális hajót nem tudok venni, annyi EC-m nincs - már annak is örülnöm kell, hogy egy ilyen fejlesztést végig tudtam vinni; a lehetőségeimhez képest ez a hajó volt a legütősebb és legkitartóbb hajóvariáns, viszonylag jól variálható Boff-kiosztással, amit több karakterem is megelégedéssel használ (a fleet BC sem fordul/mozog így, még ha kicsit keményebb is ennél).
Mentem egy borg RA-t és arra lettem figyelmes, hogy most már nem mos le az egy kocka + pár gömb tömörülés, mert mire kiütnének, addigra elfogynak...
Kristályon sikerült bekapnom egy 115k-s kritikust: ez egyben elvitte a félpajzsos, full HP-s hajót -> át kell variálnom a karakterem skill-ezését, mert ez tarthatatlan állapot (már, ha lesz rá keret).
Ha rá tudom venni magam és lesz rá idő is, akkor menek egy dps-mérést (már teljesen elfelejtettem, hogy hogyan is kell), mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg sikerült-e már ezzel túllépnem a 30k-t...