Plata#28023
Pedig a STO egyszerűbb szerintem.
Never nem lenne rossz játék ha fejlesztenének rajta,elméletileg MMO de igazából inkább max co-op.
Semmi nincs benne ami egy igazi MMO-ban van,semmi értelme a partynak egy raiden,mert nincs is olyan skillje a class-oknak ami igazán hatna a többi party tagra,raidre is viszed magaddal a segítődet azt ő hílel téged,legtöbbször a partyban a híler max dísznek van meg hogy gyógyítsa magát,mert nincsenek olyan képességei mint más MMO-ban.
Neverben nagyon sok minden elvan cseszve,próbáltam én Never-el helyettesíteni a WoW-ot hogy ne hiányozzon,de annyira gáz benne sok minden hogy csak na.Neverben nincs szabadság,nem mész arra amerre épp kedved tartja,olyan a Never mint a legelső Fable kb,cső pályák amin van jobb esetben két kijárat rossz esetben egy kijárat,végigmész az úton és kész végére értél a pályának,nem mászhatsz fel hegyre dombra egyéb marhaságra,mert igazából csak dísz.Kicsi pályák vannak,Wow végtelen szabadsága után atom gáz,WoW-ban oda és arra mehetsz amerre csak akarsz,ha egy bazi nagy hegy van az utadban akkor azt vagy megmászod egy rohadt grapling hook-al vagy átrepülöd,nem pedig csak dísz,de igazából egy rohadt nagy áthatolhatatlan fal.
És ott van még a Neverben az a rohadt sok repu,STO-ban van 11 repu amit röhej könnyű felhúzni,Neverben szerintem van vagy 20,amit kb százszor nehezebb egyenként felhúzni mint STO-ban az összeset együtt.
Több havi VIP előfizetéssel és 70-es karival egyetlen reput sem tudtam kimaxolni,asszem az egyiknek eljutottam majdnem a feléig.
Neverben van rengeteg érdekes skill,de a skillbar egy vicc,hiába van vagy 20-30 skilled használhatsz összesen asszem 5 darabot,többit felejtsd el.