Jence4#2745
Üdv, látom a screenshotokat, és kedvem lett egy-két dolgot megkérdezni, mert ma nem jutottam egyről a kettőre , force field generátor konzolt vásároltam az Ody hajómra de shield strenghem maradt annyi amennyi volt (Maco shielddel) 9800 körül ( melóhelyről irok pontosat nem tudok innen mondani) ezzel kapcsolatban az lenne pár kérdésem
1. A shield cap a defense fül alatti Shield stregh értéket növeli - e meg?
2. Egy jó tank hajónak kb mekkora a shield strenghje(itt a kb elérhető maximumra gondolok egy cruiserrel)
3. Kipróbáltam ma a support cruiseremet(az évfordulóst) és azt tapasztaltam hogy a legénység gyorsabban regenerálódik mint az ody-n és a hull is gyorsabban áll helyre, az Odymon ilyen nincs pár perc után a 2k-s legénység megfeleződik utána sose lesz több 1k-nél és a hull se jön ilyen gyorsan vissza , fordulékonyabb, ezt jól ki is tudom használni mert az ody lomha mint egy bálna, de a hajó alap pajsz módosítója miatt a pajzs kissebb és(nem tom emiatt van-e de) kevésbé gyorsan regenerálódik. A kérdés ki mivel tankol? Könyebb cirkálókkal vagy inkább a nehezekkel?
4. még az energia elosztást nem teljesen értem, a weapon energy az tiszta ha lövök-fogy, a pajzs hasonló csak ott ha lőnek-fogy, az engine ha megyek akkor fogy? vagy ott az hogy megy? és miaz az aux na arról semmit se vágok,
előre is köszi
JA és egy két tank hajó buildet szívesen megnéznék esetleg skill buildet :) ezt is előre köszönöm :)