• mrzoltan
    Kedves agyonművelt honfitársam, a lentebb említett cikkekben, nem az STO Wiki fordításai találhatóak, hanem saját tapasztalatból összeállított anyagok, amik még nincsenek készen teljesen, fejlesztés alatt vannak. Arról meg nem én tehetek, hogy a kedves magyar játékosok többsége nem képes az egyszerű logikai következtetéseket értelmezni. Bevallom őszintén, szoktam g*ci, paraszt módon viselkedni - egy gyengébb pillanatomban - de próbálom ezt visszafogni. Viszont itt vagy te, mint "külső szemlélő" aki táplálja a szokásos magyar mentalitást és elősegíti a sztereotípiák kialakulását, rögtön támadóan állsz neki a dolgoknak, minden értelmes indokot lesöpörsz, csak neked van igazad. Hát el kell keserítselek, nincs. Mivel úgy se fogod belátni, csak tovább ócsárolsz engem és a flottát, így nincs értelme a további beszélgetésnek.

ui.:
    - Majd ha a kedves polgártársaim is úgy állnak hozzá a dolgokhoz, ahogyan kéne, nem önös érdekeket bújtatnak a közös megállapodások mögé, nem elsődleges céljuk a másik kihasználása és képesek egy nagyobb dologért összefogni anélkül, hogy egyéni gyarapodásuk biztosított legyen, majd akkor én is ehhez tartom magam. Addig viszont nem vagyok és vagyunk hajlandóak segíteni az olyan külső erőket, akik a háttérben elevickélve halásznak a zavarosban és másokon élősködnek.

- A magyar emberek származását meg inkább hagyjuk. A keveredés, bevándorlás és egyéb demográfia változások miatt nem egyértelmű. Viszont amit Plata írt, az megfontolandó. De bizton állíthatom, az ilyen stílust amit te megengedtél magadnak, azt ilyen jelzővel sem illetném.

Köszönjük mi ebből nem kérünk.
    Maradok tisztelettel,
    Zoltán