• Plata
    A WoW nem olyan mint régen,sokkal butítottabb vagy mondjam úgy casualosabb.
    Vanilla óta toltam a WoW-ot egészen cataclysm kiegig,azzal is toltam kicsit,de ott már besokalltam,panda draenor kieget ki sem próbáltam,pedig kaptam ingyen próbaidőt hozzá.Tavaly augusztusban újra kipróbáltam,sajnos kár volt.Azóta sem tudom le tenni,a játék hülyére van butítva,de a sztori meg a legion kieg odabasz brutálisan.
    Vanillában a WoW durva volt,de eszement jó,vacak mountot megszerezni sem volt piskóta,negyvenes szintig mindenki mindenhova gyalog ment,zónánként volt max 1 griffes,ha raidelni mentünk akkor biza először még el is kellett valahogy jutni oda.Akkoriban még 40 fős raidek voltak,amit volt hogy 8 órán át toltunk.
    Most 20-as szinten ingyen van szinte a mount,zónánként 2-3 griffes.Az insták általában félórásak max.Igaz ma már nem is bírom ki azt amit akkoriban.
    Régen a hunteremek annyi képssége meg egyéb szarja volt hogy külön addonom volt az aspecket kezelésére.Hat skill baron nem fértek el a képességeim szinte,most kettőn elfér.Többi meg max dísznek jó.Rengeteg skill képeség megszűnt.
    Régen a huntereknek volt közelharci fegyvere és puskája,ma van puskája oszt csók,ha valami közeljön a nem létező fegyvereddel csépeled.
    Régen a huntereknek 1 táska az lőszertartó táska volt,amiben többezer lőszer volt berakva,mert akkor kellett lőszer a fegyverhez,ma a puskádnak nem kell se lőszer se semmi,lő anélkül.
    Régen a puskádhoz craftos lőszer volt a legjobb,azt másik játékostól kellett megvenni,ma nincs is lőszer.
    Régen az armor szetteket el kellett készíteni,ahhoz az alapanyagot össze kellett szedni,craftal elkészítgetni,jó pár hét alatt lett kész,emlékszem én hunti voltam,engineer és bányász,hetekre előre fel volt írva kinek mikor mennyi sót kell készítenem az armorhoz.