Chak#25270Ne írj hülyeségeket mert annyi rad-ot szerzel nwben is mint stoban, amennyit nem szégyelsz és bírsz. Csak ahoz úgyebár instázni kell és salvegeolni, ahban is lehet kereskedni, a vipes kulccsal boxot nyitni és eladni amit dob. Akkor lesz több száz radod amit nem győzöl naponta refineolni. Már ha rendszeresen tolja valaki. Én nem szoktam. :DD
Haver gurl is pap a játékban, még is ki híleli a legnehezebb instákat is mindenféle aoe meg akármilyen csoda skilljeivel. Én csak a nab TR karimmal döfködöm a mobokat míg el nem alélnak haha. Never kampány nehezebb mint stoban az nem vitás, sok kis napit kell csinálni. Van ahol többet máshol kevesebbet. Van ami gyors, pár perces, van ami hosszabb fél órás is lehet mire befejezem a napikat. Ezek mellett a story küldik is a kampányokba vannak bele építve, ahogy haladok úgy kapom az újabb adagot. Legalább a traiteket még megkapom mindegyikből. Azért is megéri csinálni. Csak sokáig tart. Sok a hülye az instákban. Van kick lehetőség szal rendszeresen kickelgetik is egymást. XD Persze lehet premade guildes runokba is járni. Akkor kisebb a buták aránya. Ami a geart illeti, ott nagyon kell upolni a cuccokat vagy nulla dpsed lesz a nagyobb helyeken. Ez sem olcsó vagy gyors folyamat. Sok grinddel, és idővel jár.
A mapok meg valóban vannak olyanok ahol kevés a mozgás tér, mellettük meg az olyanok ahol bejárhatom majdnem az egészet. Csak minek. STO sem open world, ott is csak kis mapokon lehet rohangálni. A sector space meg senkit ne tévesszen meg, az sem más csak egy túl csicsázott world map ami csak belépési pontként szolgál a mapokhoz.
Azt nem tudom milyen lesz az új mmo, de biztos nem kártya játék. A magic világát konvertálják majd valamilyen mmová ahol majd a karakteremmel rohangálhatok. Remélem jó lesz. Arra keltem h ilyen sokat írtok yay :D
Tudnám megint minek írtam ennyit. Inkább reggeli és STO admirality.