• Plata
    De ez RPG lesz most.
    Nem tudom ismered-e a fable nevű játékot,nagyon szuper kis játék volt,de minden pályája zárt kis pálya volt,amin max 1-2 helyen lehetett kimenni,nem nagyon tudtál semerre se elmászkálni mert mindenhol falak hegyek egyéb vackok zárták el az utad,mehettél az úton egyik kaputól a másikig,a Neverwinter online kb ugyanez.Minden zónája zárt kalitka,nem járhatod be kedvedre a térképet,csak mész az úton és kész,zónák elején végén van egy kapu amin át elhagyhatod a térképet.WoW-hoz vagy GW-hez képest ez nagyon szar,a WoW-ban korlátlan szabadság van,oda mész ahova akarsz,minden zóna korlátlanul bejárható,na és a zónák nincsenek elzárva,ott mászkálsz keresztül kasul ahol jól esik.Nincs is annál jobb mint WoW-ban druida karival madárként repkedni összevissza amerre épp kedvem tartja,vagy amerre épp virágot látok,mert a druidám Herbalist és Inscription szakmával rendelkezik,a herbával felszedem a virágokat,inscriptionnal meg mindenféle szart csinálok belőle.Vagy most valamelyik nap belefáradva az újabb kari maxra húzűsűban tudod mivel szórakoztam?Hogy Stormwind városában a tetőkön mint valami mini tarzan ugráltam keresztül gnome kis karival meg grappling hook-al.
    Neverben nem tudsz felmászni még egy vacak kavicsra sem,mert áthatolhatatlan akadály,amúgy nem lenne rossz játék Neverwinter online,ha normális szabad pályák lennének nem ilyen 20 évvel ezelőtti csőpályák,és ha valóban lehetne benne rendes partyban játszani,mert bár van a játékban party,meg több fős insták,de hiába mész te el egy partyval instába,az minden csak nem party,öt gyökér rohangál szervezetlenül összevissza.Ráadásul nincsenek igazán party buffok,sem rendes heal,van nekem is devoted cleric karim,gondoltam csinálok egy jó kis híler karit,de nincs igazán party heal.Meg hiába vagy te partyban nem nagyon szarik rád senki sem,nulla összefogás vagy összetartás,ha meghalsz neverben pár másodpercig fel tudnak támasztani csapattársak,már ha van hozzá kedvük,utána meghalsz és visszakerülsz a legközelebbi respawn pontra,de vehetsz zenért egy papírt ami feltámaszt,de csak egyszer használatos.Másik hogy a játék hihetetlenül grindre van kihegyezve,van vagy 30 repu,vagy talán több is,amikhez nem instában kapiod tokent mint STO-ban hanem idióta napi küldikből,minden repuhoz külön küldik,minden nap ugyanazok az unalmas imsétlődő küldik,jah és nem is végzel olyan hamar egy repuval mint STO-ban,míg STO-ban felhúzol egy reput addig itt kb a negyedéig elérsz.De csak eggyel.
    Jah és napi max 32k dilit szerezthetsz,de nem mindegy miből megvan adva hogy xk dili pvp xk dili pve xk dili egyéb baromságokból.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.08. 09:50:23