• Plata
    Nem a hosszúsága volt a fő gond,hanem az hogy sokszor olyan helyre kellett menni suramar cityben ahol hemzsegtek az ellenséges őrök,másik hogy még most sincs róla fingom hogy hogyan is kell bizonyos városrészekbe eljutni,ezért általában a leugrok a szakadékba stílusú közlekedést alkalmaztam.
    Ma erre rá is basztam csúnyán,Hunter class hall ugye highmountainban van a hegy tetején,az öcsihez pont a class hall mögötti helyet kellett felfedeznem még,igen csak a két hely közt van egy 4-5 kilóméteres szint különbség,nem volt kedvem le kutyagolni ezért egyszerűen leugrottam a hegy tetejéről.Nem is lett volna ezzel gond,gondoltam pár másodperc zuhanás után előkapom a goblin glider kitem és lazán le siklom,jah csak zuhanás közben megcsörrent teló és elfelejtettem hogy épp zuhanok.
    Szép zakó volt.
    Küldizés alatt velem volt Rexxar mint testőr,ma a vége felé szót játék hogy rexxar elérte a max quality szintet.Néztem mint a szösz,nem is tudtam hogy küldizés közben ő is fejlődik.
    Megnéztem a csóka i lvl 900 szettben van és tényleg már nem epic hanem valami más szinű keretje van.
    Haza mentem és lecseréltem őt nehéz szívvel egy common 110-es testőrre,őt most szereztem a legionfall kampányban.
    A csendes de elég jó harcos Rexxar után kaptam egy hülye picsát aki folyton pofázik és azt hiszi hogy ő chuk norris.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 17:50:24