Plata#25019
Nekem az első karakteremnél nem volt,megmondom miért,mert akkor még max 50-es szint volt.
De az első karim egy engi volt,kifejezetten élvezetes volt.És nagyon bírtam,nem sok gondom volt a küldizéssel,ha jól rakod össze a csapatod vagy a hajód valamennyire akkor semmi gondot nem okoz a küldizés.Soha semmit nem költöttem a játékra,nem is éreztem hogy szükség lett volna arra hogy pénzt költsek rá mert elakadtam.Egyedül a kardassziai meg breen küldiket utáltam,nem azért mert nehéz,hanem mert hosszúak tele agyatlan baromságokkal meg sok buzi videóval.
Másik meg sportot űztem abból hogy mikor felhúztam egy kiskarit mindig első legyek vele,jártam velük már asszem 7-es szinttől kerratba,nekem igenis az volt gáz ha nem első lettem,ha úgy húztam fel egy karit hogy 7-ről 50-es szintig mindig első voltam vele akkor elégedett voltam,ha már elbuktam egy kerratot és nem lettem első az kurvára frusztrált.
De akkoriban még kerratban az első hely bizony sok pénzt és sok dilit jelentett.Mire a karid 44 lett és mehetett stf-re már dögig volt dilithiummal és sok sok misivel. Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.03. 19:12:09