• Kotomicuki
    Alul, középen van egy 3 figurát ábrázoló fül a jobb fölső sarokban lévő konzolon ( :D ): ebben van az R&D és a doff-küldis rész, itt csemegézhetsz -> a lényeg, hogy mindig menjenek, ne álljon szabadon egy slot sem.
    Ha nem tudsz elindítani vmit, akkor célszerű hozzávaló doff-ot venni (ha lehet kéket és attól fölfele) az ex'-en - utóbbi a nagyobb központokban (pl. Drozana) is elérhető (itt feltétlenül ügyelni kell, hogy a karakterednek megfelelő frakcióból származzék a doff (a körülötte lévő keret színe), különben csak a helyet foglalja, fölöslegesen, mert bevetni nem lehet).
    A klingonok híres rabló(gyilkos)ok, így a térképen barangolva (főképp ellenséges területen) kell a marauder doff-küldis fület csekkolni: hihetetlen jó kis rablásokat lehet véghezvinni (ha van hozzá jóféle doff-csapat - náluk ezek helyét, épp ezért célszerű 300-ra is kibővíteni, persze szigorúan csak akciókor), ami elég jól hoz is a konyhára. A "csempészárut" a főbolygódon, a nagyteremben lévő biztonsági tisztnél lehet dili'-re váltani (itt lehet a foglyokat is, tízesével "eladni").
    Az így megszerzett pénzt, meg majd az 52. szinttől az admiralty-ból is csörgedezőt, lehet az ex'-en megpörgetni, ha van hozzá cimpád és akár milliárdos is lehetsz EC-ből, ha nem is azonnal...

A skill-pontoknál meg tényleg az dönt, hogy neked mi a jó, mit használsz (ki igazán) - a gyakorlatban!
    Részemről, szeretem, ha a control, a drain (ez kell a beam-ekhez is - a plasmonic leech konzolhoz) és az exotic particle generator ki van max-olva - engem se b@xtassanak (annyira), de az én szurka-piszkám is üssön.
    A beam + FaW nálam a bejövős, így ehhez beam-eknek erőt adó és a távolsági büntetésüket csökkentő is max-os, akárcsak a kritikus sebzés esélyét és annak nagyságát adagoló, plusz az ezekkel összhangban lévő EPS is kap 2 pöttyöt.
    Az energiákra 1-1 pötty nem árt, ahogy a páncél és pajzsátütés segítésére sem.
    A maradék megy a kritikus találatok hatását csökkentőkre és a Boff-ok cd-csökkentésére.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.05.03. 18:37:36