Zero 7th#2472
Egy vagy két szintre voltam a maxtól, miről beszélsz? (Nem vágom már pontosan, júliusban indítottam el utoljára ezt a cuccot) Nem farmolni akartam, csak játszani emberek ellen. Kb 10 meccsből nyolcat megnyertem, csak olyankor picsáztak el, mikor csapat volt ellenünk.
Nem hosszú, hanem nettó unalmas. Akár jó az away team akár nem. Akár easy, akár hard. Tökmindegy. Gagyi, ótvar, hulladék. Ilyen minőségben két perc is már túl sok, nemhogy 15-20, amíg egy küldetés tart. Alapvetően az vele a probléma, hogy irányítás, grafika, változatosság és játékélmény terén is hozza a legeslegalja minőséget.
Lehet, hogy az a bajom, hogy nem vagyok MMOkhoz szokva, és a többi MMO is hasonlóan brutálszar, de ez számomra nagyon durván szar minőség.
PVP földi harc meg aztán végképp kritikán aluli. Amikor 30-as teamdeathmatch van, 10 pont után az ellenség beszorul a spawnpontjára, mi spawnkempeljük őket 29/30-ig, aztán az ellen nem spawnol le többet, vár húsz percig, hogy húzza az időnket, aztán kilép. Komolyan nem hittem a szememnek, hogy 2012-ben létezhet ennyire elbaszott dizájnú mutli játék. 20 éve vannak multiplayer játékok, kb a Doom volt az egyik első, és már az is nagyságrendekkel jobban át volt gondolva.