• bgabor
    Nagy kár ezért a játékért. Iszonyatosan középszerű és kidolgozatlan, nem véletlen hogy már minimális a játékosok száma, szerintem néhány éven belül meg is fog szűnni.

Megcsináltam az első főküldetést a Klingon oldalon. Azaz megcsináltam volna. Két óra DÖGUNALMAS és JELLEGTELEN barangolás után (csak kétszer kellett lemenni bolygófelszíre hozzá, pedig a bolygófelszíni részek brutálisan rossz minőségúek és unalmasak, mégis nagyon erőltetik).

Szóval nem adhatom le a küldetést, amíg a Batlet bajnogság trófeáját ki nem rakom a falra a hajón. Kár hogy semmiféle trófeát nem adtak, és a hajó Mess Halljában(netes leírás nélkül rá se jöttem volna, hogy oda kell menni, nagyon szarul kidolgozott a játék) egyik trófea állványra se lehet kiválasztani semmiféle Batlet verseny trófeát. Így aztán be se fejezhetem a küldit, így természetesen a főküldetésszálat sem fogom tovább vinni. De azt megnézhetik az ostoba fejlesztők, mikor fogom újrajátszani ezt a szar küldit, amire két óra ment el az életemből.

Neten olvastam hogy volt olyan aki háromszor vitte végig a küldit, mire a gép beadta neki a trófeát, és befejezhette a küldit. Kicsit bugos a játék, nem? Végzetes bug rögtön a sok fejezetből álló küldetéssorozat ELŐS PÁLYÁJÁN? Nevetséges. Kár, mert lett volna fantázia a klingon vonalban, a battle cloakos Bird of Preyek egyedi, érdekes harcmodort követelnek.

Komolyan ott tartok hogy az űrcsatás részeket szívesen csinálom, de a sokfejezetes főküldetésszálakat a sok bolygófelszíni kínlódással elkerülöm, mert borzalmasak.

Szóval el lehet lenni a játékkal, de szerintem pénz senki se öljön bele, mert nem lesz éppen hosszú életű.

Amúgy nézegettem ezt a Perfect World fejlesztőcsapatot, hát van vagy tíz MMO-juk az STO-n kívül, mind annyira szar hogy nem is hallottam róluk soha. Kár volt a Star Trak franchise-t ilyen tehetségtelen kutyaütőkre bízni. Azért aki még egy Star Trek Franchise-ból se tud élveztes játékot csinálni, az ne dolgozzon ebben az iparágban. (Bár végül is láttuk az SWTOR kapcsán hogy a híres Lucasarts mekkoát bukott a saját címükkel, szóval már semmin se lepődök meg).