lammaer#24524
No azért ez nem teljesen úgy működik ahogy gondolod - én régen a Game Commander nevű programmal marháskodtam (operation flashpointban annyi hotkey meg rádióparancs van, némelyikhez 3-4 gombnyomás is kell), ott konkrétan te adtad meg hogy mi legyen a parancsszó és hogy az milyen billentyűkombinációt küldjön le. Pl ahhoz is 3 billentyű lenyomáa kellett hogy a szakaszodnak azt mondd hogy feküdj...
Nem ismerem konkrétan ezt a programot, de biztos hogy az beállítás kérdése hogy milyen szó mit aktiváljon - hiszen honnan tudná a program hogy a "redirect Auxilarity energy to shields" skillhez mit kéne nyomni. Én simán el tuom képzelni ezt, hogy a parancsszó az hogy "pajzs", amikor látod hogy a pajzsod lenn van benyögöd, mire ellövi azokat a skilleket amik a pajzshoz kötődnek.
Nyilván egy hotkeyeket jól ismerő polipnál biztosan lassabb lesz, de még mindig jobb mint amilyen én vagyok, hogy képtelen vagyok egyszerre vezetni meg lövöldözni a skilleket. Nekem pl a beamboatokon numerikus 0-ra van téve a 2-es tray, az lövi el az összes támadó skillt (ahogy éppen aktiválható vmelyik), numerikus 1-re meg a 3as tray az összes védelmi/javító skillel... az 1es trayon meg vannak azok a skillek amiket nagyjából tudok kézzel is aktiválni (pl vészhelyzeti engineer skill) esetleg inteles hajóknál az OSS+SS kombó.
Egyszer tényleg megnézném a pro DPS emberek hogy játszanak, mert nem tudom elképzelni hogy a pékbe lehet azt a grafikus orgiát ami a képernyőn van átlátni és annak megfelelően aktiválni a rendelkezésre álló 30+ skill közül azt ami éppen kell. Simán el tudom képzelni hogy nálam a buildek azért nem hozzák a papírforma DPSt, mert egyszerűen képtelen vagyok pontosan oafigyelni mikor mit kell ellőni.. pl hogy egy beam hajón a tactical team + attack pattern beta + fire at will hármast milyen sorrendben kéne ellőni a legjobb eredményhez. Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.10. 19:16:09