• Zero 7th
    De tényleg, egyébként hogy tudtok hosszú távon ezzel a játékkal játszani? Én próbáltam, erőltettem, de ez valami hihetetlen hulladék. A PvE része, főleg a gyalogos rész az valami elbaszottmód borzalmas, minden küldetés ugyanolyan, és olyan a rendszere, hogy egy csepp élvezetet nem találok benne, amikor csinálom.

PvP meg szinte nincs benne, sokezer emberes szerveren tíz perceket kell várni, hogy egy 4v4 összegyűljön. És ahogy hallom még azt is készülnek tönkrekúrni. Az egyetlen dolog, ami számomra némi hangulatot adott, az a Klingon vs Fed csata volt, erre most összemixelik a PvP csapatokat, Klingon+Fed VS Klingon+Fed lesz.
    Gyalogos PvPről meg talán ne is beszéljünk, én a földről szedtem össze az állam, hogy 2012-ben, húsz év FPS deathmatch fejlődés után lehet olyat, hogy mi ülünk az ellenfél bázisán, kempeljük azt a két nyomit, aki még nem lépett ki és spawnolgat, hogy aztán a 29/30-nál egyáltalán ne spawnoljon le, és húzza el még negyed órára a meccset.

Azt hittem, hogy majd ezek az űrállomások behoznak valami jóságot, lehet majd menni csapatban raidelni mások űrállomását... erre ez is nyomi PvE lett.

Hallottam sokat erről a játékról, hogy mekkora szar lett. Nem hittem, amikor először láttam, még csak nem is tűnt rossznak. De hosszú távon... Mindenesetre most már én is elhiszem, látom, hogy szar.