• lammaer

A por túlmelegedést illetve extrém esetben kontakthibát is okozhat (pl pros memoriabank/PCI foglalat, bár ugye ez leginkább a nemhaznált foglalatokra igaz). Mindkettő végül windows halálhoz vezetHET.

Pl kékhalál meg hasonló jellegű durva döglésnél én először mindig elvégzek egy nagytakarítást kártya és memória ki-bepakolással. Még élénkel él bennem az emlék az intel pentium 200 mmx korszakból, amikor az alaplap feszülése okozott folyamatosan problémát. 1 csavart kiszedtem belőle (nem fogattam le öttel csak 4-el) és onnantól kezdve ment mint a karikacsapás.

Persze az is igaz, hogy a régi windows install PÁROSÍTVA állandó szoftver telepitéssel, leszedésselbizergálással okozhatja a windows instabilitását. De az csak a fiataloknál gond akik állandóan ész nélkül raknak fel mindent, plata meg nem fiatal (bár az ész nélküliség.. hmmm.. még bejátszhat)

Summa summárum: mivel a takarítás meg átmozgatás pénzbe nem kerül, max 1 órába, én azzal kezdenék először. Ha megoldja akkor megspóroltunk egy csomó pénzt/időt, ha nem, akkor csak pár karinak a doffiolására meg admiralitására forditható időt vesztettük el.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.13. 08:38:08